Категорії Інформація
Каси Додати подію
Христина Соловій
12 березня 2024

Христина Соловій

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури і мистецтв
Мукачево, вул. Августина Штефана, 19
Христина Соловій
Христина Соловій
19 березня, 18:30 Хмельницький 290-590 грн Купити

Про подію

Христина Соловій у Мукачеві з концертом національної солідарності в рамках туру «Українська лють»

Христина Солова на прохання шанувальників розпочинає серію концертів по Україні.

Співаючий птах української русофобії, не відкладаючи життя на потім «після перемоги», вирішує повернути українському місту спрагу культурного життя.

Завдяки українським захисникам 12 березня у Мукачеві у приміщенні Палацу культури та мистецтва відбудеться єднання українців в українській пісні.

Співаємо разом хіти воєнного часу «Українська лють», «Я твоя зброя» та вже золоті шлягери співачки «Тримай», «Хто як не ти» та інші. «Я їду з концертами Україною – бо це моя справа артистки, мій культурний фронт. У турі я хочу заробити гроші, щоб передати їх на потреби армії. Спочатку я хочу довести, що вже зараз завдяки українським захисникам українська культура може і відбуватиметься в Україні. Навіть під час війни.

І жодна русня цьому не зможе перешкодити. А потім і завдяки туру я хочу віддячити українській армії за можливість бути українською артисткою в Україні.»

Важливо! При виникненні повітряної тривоги всі глядачі повинні пройти в укриття, розташоване у будівлі Палацу культури та мистецтв. У цьому вам допоможуть працівники локації та організатори події. Якщо тривога триватиме не більше години, після її скасування концерт продовжиться у звичайному режимі. Якщо тривога триватиме більше години, ми спробуємо закінчити концерт акустичним виступом у укритті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код