Категорії Інформація
Каси Додати подію
АРКАДІЙ ВОЙТЮК
14 лютого 2023

АРКАДІЙ ВОЙТЮК

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац культури і мистецтв
Мукачево, вул. Августина Штефана, 19

Про подію

Святковий концерт Аркадія Войтюка у Мукачево

Ліричні та емоційні пісні Аркадія Войтюка – це саме те, що треба слухати у День Закоханих. У жителів та гостей Мукачево 14 лютого буде така можливість, адже співак прямую до цього міста з концертом. Тож час подбати про подарунок коханій людині й купити квитки на подію – це просто, якщо придбати їх через сервіс «Kontramarka».

А де відбудеться концерт? У Палаці культури й мистецтв. І Аркадій Войтюк не єдиний співак, який завітає сюди, подивіться, які ще концерти плануються у культурному закладі.

Про виступи Аркадія Войтюка

Співак гастролює не тільки Україною, а й за кордоном. Тут і там артиста та його команду зустрічають оплесками та з радістю. Чому? Бо має неймовірний вокальний талант, а ще харизматичність та тонкий гумор.

Цього разу у Мукачево Аркадій Войтюк, якого ще іноді називають тернополянином, буде співати для закоханих сердець свої найкращі хіти. Серед них ви почуєте  такі його роботи, як «Вона», «Цілуй солодкими губами», а також композиції, які були написані в часи війни.

Рекомендуємо концерт тим, хто хоче провести якісно святковий вечір, хто хоче виплеснути негативні емоції й конвертувати їх у позитивні. Приходьте, буде живий звук, чудова компанія та життєдайна пісня. Чекаємо на вас, друзі!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код